top of page

Bröllopsfotograf Göteborg

Eller vart ni än vill gifta er!

Vad vill du göra?

Familjeporträtt taget av bröllopsfotograf i Göteborg utanför tyska kyrkan
HFP_3097.jpg
DSC_0422.jpg

"Hanna är en helt fantastisk fotograf som tar magiska bilder.
Hon fångar äkta känslor i sina bilder.
Allt från gapskratt till glädjetårar."

Caroline & Daniel

Letar ni bröllopsfotograf?

Oavsett om ni är i full gång med planeringen av ert lantliga sommarbröllop i Göteborg, tålmodigt inväntar (och försöker hinta) ett frieri eller bara har massa frågor så är det aldrig fel att leta bröllopsfotograf. Jag har fotograferat bröllop i över 6 år och har samlat på mig massa tips, mängder utav bröllopsbilder och knutit ofantligt många slipsar.

 

Detta är det bästa och roligaste jag vet – att få dokumentera jag-är-så-galet-kär-så-att-jag-spricker-kärlek, om och om igen.

Här kan ni rota bland bröllopsbilder, kolla in va tidigare brudpar tycker om mig och det bästa av allt;


BERÄTTA OM ERT BRÖLLOP!


Känn er som hemma helt enkelt. Så, letar ni efter en bröllopsfotograf i göteborg (eller vart ni än vill gifta er) som kan får er att vara er själva framför kameran, har ljus och färgglad fotostil och har extremt dålig göteborgs-humor – så har hittat helt rätt!

HFP_0395.jpg
_HFP1230.jpg
HFP_5176.jpg

Vill ni ha bröllopstips?

Ska ni börja planera ert bröllop eller har ni fastnat mitt i? Här har ni tips till er bröllopsplanering och en bröllopsguide skapad av mig tillsammans med 10 bröllopsexperter!

Tja, först och främst finns jag ju här för att dokumentera er bröllopsdag med alla mysiga gapskratt och lyckotårar - oavsett om ni har bröllop i Göteborg, Stenungsund eller i Narnia.

Som bröllopsfotograf finns jag även här med MÄNGDER av vattenflaskor, frukt, extra hårsnoddar, sykitt (just in case), paraplyer och en drös göteborgsskämt!

Jag kommer även springa runt och tok-le typ hela tiden (för detta är det mysigaste jobbet någonsin) och finns här för att både lunga nerver, fixa slöjan, knyta slipsen och påminna er om toalettbesök innan vigseln. 

Allt för att ni ska slappna av och njuta av er dag, medans jag dokumenterar alla mysiga ögonblick med gapskratt och lyckotårar som ni kan se tillbaka på för all framtid!

Vad gör en bröllopsfotograf 

Bröllopsfotograf Göteborg under en bröllopsfotografering.

?

"hanna i action"
Album (3).png
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad stämmer överens på er? (kryssa i flera)

arrow&v

ÅÅH TACK!
Jag svarar så snart jag kan!

bottom of page