top of page
Island - 270922 - 024.jpg

Bröllopsfotograf Göteborg

eller vart ni än vill gifta er!
Letar ni bröllopsfotograf?

Oavsett om ni är i full gång med planeringen av ert lantliga sommarbröllop i Göteborg, tålmodigt inväntar (och försöker hinta) ett frieri eller bara har massa frågor så är det aldrig fel att leta bröllopsfotograf. Jag har fotograferat bröllop i över 6 år och har samlat på mig massa tips, mängder utav bröllopsbilder och knutit ofantligt många slipsar.

Här kan ni rota bland bröllopsbilder, leta inspiration och få massa tips till ert bröllop!

Ni kan även läsa vad som händer före, under och efter bröllopet. 
Så, letar ni efter en bröllopsfotograf i Göteborg (eller vart ni än vill gifta er) som kan få er att vara er själva framför kameran, har ljus och färgglad fotostil och har extremt dålig göteborgs-humor – så har hittat helt rätt!

Bröllop i 6 steg

01

Bokningsförfrågan

Det första som händer efter att ni har skickat in en bokningsförfrågan till mig är att jag fort som en osmidig gasell springer till datorn och läser igenom och svarar på ert mail.

 

Är jag ledig ert önskade datum? (JIPPIE) Då bokar vi in tid och dag för en videomöte där vi lär känna varandra över en digital kopp kaffe eller te samt prata om allt mys kring ert bröllop.

02

Möte

Under detta möte kommer jag ställa frågor och ni kan få tips och svar på det nu undrar över. Vi kommer tillsammans skapa ett exempel-schema för hur just er bröllopsdag ser ut samt gå igenom bokningsavtalet ihop. 

 

Känner vi att vi klickar och ni vill boka mig (jag håller tummarna) så är det bara att hojta! Då skriver vi kontrakt för både er och min skull. Ni behöver inte bestämma er under mötet men helst inom två veckor då jag är nyfiken i en strut!

03

Parfotografering

När ni bokar en bröllopsfotografering hos mig så ingår det en parfotografering där vi kan träffas innan själva bröllopet och fotografera!

Under denna parfotografering lär jag känna er och ni får känna på hur det är att bli fotograferade utav mig. På så sätt kan ni lättare slappna av under er bröllopsdag då vi redan lärt känna varandra med en kamera emellan oss.

TIPS: Bilderna från parfotograferingen går utmärkt att använda till inbjudningskort eller slideshow mm. till bröllopet! 

04

Bröllopsdagen

Dagen är kommen och under er bröllopsdag kommer jag (förutom att fota såklart) vara en lite allt-i-allo-människa.

Jag kommer ha med vattenflaskor, frukt, paraplyer i mängder och finnas där för er oavsett om det handlar om att lugna, knyta fluga, hålla klänning vid toalettbesök eller ge mina hemmagjorda pannkakor till nått av era barn (true story jag lovar).

Ni har bara en enda uppgift under denna dag - att njuta! Skulle vara trevligt om ni båda kommer ihåg att säga JA under vigseln men annars kan ni bara va.

Ni behöver inte kunna några poseringar eller krusiduller - om ni är kära löser jag resten!

05

Redigering

Dagen efter ert bröllop börjar mitt jobb med att göra urval och redigera alla de bilder som inom 6 veckor skickas till er. 

Här tar jag såklart hänsyn till det ni tycker är viktigt att få med på bild från er dag!

För att lättast förklara hur jag redigerar kan man säga att jag dokumenterar dagen som den är. Regnade det? Då kommer det vara regn och mulet på bilderna. Var det strålande solsken? Ja, då kommer det vara varmare soligare toner i bilderna. ​

Men generellt sätt kan man kalla min redigerings-stil för färgglad och ljus. 

06

Leverans

ÄNTLIGEN skickas bilderna till er och ni ska få gotta ner er i alla mysiga minnen från er bröllopsdag. Så öppna en flaska vin, knäpp en Cola och dra fram det goaste ni vet för NUUUU KÖÖR VIII!

Rekommenderar att ha lite näsdukar nära till hands i fall att samt att natta barnen innan för maximal koncentration ;)

MEN, det viktigaste av allt är att jag är så ofantligt nyfiken på vad ni tycker om bilderna så ni får hemskt gärna hojta när ni fått dom!

HFP_5176.jpg
Caroline & Daniel

"Hanna är en helt fantastisk fotograf som tar magiska bilder. Hon fångar äkta känslor i sina bilder. Allt från gapskratt till glädjetårar."

Bokningsförfrågan

Vad stämmer överens på er? (kryssa i flera)

ÅÅH TACK, jag svarar så snart jag kan!