top of page
att hålla era minnen i handen

Fotoalbum

Älskar ni precis som jag att bläddra i ett fysiskt fotoalbum? 

Ja men ring eller släng iväg ett mail så skickar jag över prislista och all info om vad jag har att erbjuda!

Psst... jag kan vara en aningens partisk meeeen, fotoalbum är också ett perfekt present till någon ni tycker om.

Från foto till album...

01

Bli sugen på fotoalbum

Kanske fotade jag ert bröllop för 3 dagar sedan eller 5 år sen. Eller har ni precis fått bildleverans av mig och LÄNGTAR efter att ha bilder på er familj i bokhyllan? Oavsett vad, så kan ni efter en fotografering med mig köpa fotoalbum till er själva eller som present till någon ni håller kär.

02

Välj storlek och material

När ni väl bestämt er för att ni eller en nära person till er behöver ett fotoalbum i sitt liv är det dags att välja albumets utsida och storlek. Här finns det ett urval av färger och material i linne, läder, mocka och sammet.
(bilderna på album ovan är i linne och mocka). 

 

Här kan ni också välja albumets storlek och om det ska vara kvadratiskt eller rektangulärt. Alla album jag skapar produceras av företaget Wooden Banana, som endast jobbar med fotografer.

03

Välj bilder och antal sidor

Beroende på hur många sidor eller uppslag ni vill ha kan de begränsa antalet bilder ni vill ha med. Ju fler antal bilder per uppslag desto mindre (storleksmässigt) kommer bilderna tryckas för att att ska synas och få platsNi kan bestämma om ni vill välja ut bilder eller sidantal själva eller få hjälp/rekommendation av mig. 

04

Hanna bygger album och beställer

När material, storlek, antal bilder och uppslag är valda kommer jag sätta mig och skapa ett album åt er. När det är klart skickar jag ett utkast till er där ni kan komma med era åsikter och feedback. När jag besvarat er feedback skickar jag återigen ett utkast till er och efter ert godkännande beställer jag albumet åt er. 

05

NI FÅR ERT FOTOALBUM!

Det tar cirka 2 veckor från lagd beställning till att albumet skickas från tryckeriet. Och baserat på vad ni valt innan kommer det färdiga albumet skickas direkt till er eller till den som ska få albumet i present. Nu är det bara att invänta paketet och bläddra bland era mysig minnen.

Va gör vi nu da?
bottom of page