top of page
namnlöst-22292.jpg

Vem är Hanna?

Lite om mig som fotograf
namnlöst-23868.jpg

Jo, det är jag som är Hanna. Jag bor i Stenungsund, strax utanför Göteborg, och är en otroligt nyfiken och kreativ fotograf som har fastnat för det här med bröllop.

 

Intresset började nog redan när jag var liten och det bästa jag visste var att bläddra i Bröllopsmagasinet. Inte visste jag då att jag år senare skulle fota bröllop och ha mina bröllopsbilder i deras tidning.

Kärlek är en stor del av mitt liv och att få fånga den på bild är alltid en lika stor ära. Så, mitt jobb är just det, att frysa dessa mysiga, känslosamma och personliga ögonblick så det är lättare för er att minnas alla de fantastiska stunder under er dag.

5 snabba om Hanna

 KAFFE
   
 CHIPS
KANELBULLAR
TORR HUMOR
VIKA TVÄTT

//

//

//

//

//

TE         
POPCORN
KAKOR

JÄTTETORR HUMOR
DAMMSUGA

En viktig del i mitt fotograferande är att vi trivs ihop. Så, om ni funderar på att boka mig, varför inte träffas och prata lite.

 

I samband med detta brukar jag även göra något som kallas pre-shoot, alltså att vi har en minifotografering där ni lär känna hur jag är som fotograf. Känner ni att ni avskyr mig efter denna pre-shoot behöver ni absolut inte boka mig. Men, om ni tycker om mig lite grann skulle jag gärna vilja föreviga er dag.

När de inte fotograferas bröllop dricks det halva koppar te och äts glutenfria kanelbullar, och förutom bröllop, par och familj fotograferar jag även porträtt, konserter och företag mm.

HFP_1151.jpg
bottom of page